Η Εταιρεία

Το μέλλον στην αγορά εργασίας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ιστορία μας

H εταιρεία ElpisJobs έκανε δυναμικά την παρουσία της στο χώρο της στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού το 2014. Από τότε  εξυπηρετεί και συνεργάζεται με μεγάλες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης, του τουρισμού –ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, διαθέτει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, διοχετεύει προσωπικό φύλαξης και φροντίδας ηλικιωμένων, baby-sitting καθώς και  εργάτες πολλών ειδικοτήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας

Πολλές εταιρείες στελέχωσης απλά συνδυάζουν βιογραφικά με τις ανάγκες των θέσεων στελέχωσης.Εμείς πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα! Σας παρέχουμε στρατηγικές γνώσεις και συμβουλές για το ανθρώπινο δυναμικό.

Η συνεργασία μας

”Εμείς δεν σας υποδεικνύουμε τις ανάγκες σας…εσείς μας λέτε τι ακριβώς χρειάζεστε “. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα  να μας εξηγήσετε τις δικές σας ανάγκες και στη συνέχεια, καταλήγουμε μαζί σε ένα σχέδιο τοποθέτησης ή μια λύση ανθρώπινου δυναμικού προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Το έργο μας

H εταιρεία ΕLPISJOBS έχει την δυνατότητα να δημοσιεύει στο διαδικτυακό της τόπο www.elpisjobs.gr και σε άλλες μεγάλες μηχανές αναζήτησης, αγγελίες εργασίας όλων των ειδικοτήτων για την εξεύρεση ανθρώπινου δυναμικού. Εφόσον αναρτηθεί η αγγελία τότε γίνεται η διαλογή και επιλογή του κατάλληλου ενδιαφερομένου, ακολουθεί η ηλεκτρονική αποστολή των βιογραφικών, έπειτα εσείς επιλέγετε με ποιον υποψήφιο επιθυμείτε να επικοινωνήσετε και να γίνει  η ”από κοινού συνέντευξη”. Τέλος εσείς αποφασίζετε τον κατάλληλο υποψήφιο/α για να συνεργαστείτε.

  • 123,012 Jobs Added
  • 123,022 Active Resumes
  • 123,042 Positions Matched